Akasha reading

Liefdevolle sturing vanuit zielsniveau

Akasha is een Sanskriet-woord dat betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’. 

Het Akasha veld is een liefdevol informatieveld dat overal aanwezig is. Je zou dit kunnen zien als een bibliotheek of een archief waarin alle informatie over het heden, verleden en toekomst ligt opgeslagen. Alle ervaringen, gedachten, emoties en gebeurtenissen zijn aanwezig in dit veld. Zowel van jou, jouw familielijn en van je vorige levens.

In een Akasha reading stem ik af op de Akasha Kronieken om inzicht te krijgen in de vragen en thema’s waar jij in je huidige leven mee zit of tegen aanloopt. Je vragen zullen vanuit zielsniveau beantwoord worden en vertaald naar je huidige leven. Soms is het voldoende om tijdens een sessie in het nu te blijven. We kijken dan naar patronen, overtuigingen en conditioneringen in dit leven. Een andere keer brengen de Akasha Kronieken ons naar voorouderlijke familiepatronen of vorige levens om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van patronen.

Een Akasha reading is een interactief gesprek waarin jij de vragen kan stellen die je bezig houden. Op een liefdevolle, maar heldere en duidelijke manier laten de Kronieken je niet alleen ervaren waar jouw pijnpunten zitten, maar vertellen ze je ook wat er vanuit zielsniveau nodig is om hier verandering in aan te brengen.

 

Een reading kan live en online. Check de pagina Extra licht voor groepssessies.

Akasha consult - Akasha sparkles

Een Akasha reading duurt max. 1,5 uur.

Deze reading kan zowel live als online.

De investering per Akasha reading is € 85,-.

Er is ook mogelijkheid tot combineren met Energetische Coaching en Lichtcode Sessie.

Investering: € 375,- (€ 75,- per consult.)

De strippenkaart is 1 jaar geldig en gaat in op datum van betaling. 

Een (online) afspraak maken of meer informatie? Dat kan door te bellen naar 06 3839 0623 of een mail te sturen naar marije@akashasparkles.nl.