Akasha reading

Liefdevolle sturing vanuit zielsniveau

Akasha is een Sanskriet-woord dat betekent ‘schitterend’, ‘schijnend’, ‘lichtgevend’. 

Het Akasha veld is een liefdevol informatieveld dat overal aanwezig is. Je zou dit kunnen zien als een bibliotheek of een archief waarin alle informatie over het heden, verleden en toekomst ligt opgeslagen. Alle ervaringen, gedachten, emoties en gebeurtenissen zijn aanwezig in dit veld. Zowel van jou, jouw familielijn en van je vorige levens.

In een Akasha reading stem ik af op de Akasha Kronieken om inzicht te krijgen in de vragen en thema’s waar jij in je huidige leven mee zit of tegen aanloopt. Je vragen zullen vanuit zielsniveau beantwoord worden en vertaald naar je huidige leven. Soms is het voldoende om tijdens een sessie in het nu te blijven. We kijken dan naar patronen, overtuigingen en conditioneringen in dit leven. Een andere keer brengen de Akasha Kronieken ons naar voorouderlijke familiepatronen of vorige levens om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van patronen.

Een Akasha reading is een interactief gesprek waarin jij de vragen kan stellen die je bezig houden. Op een liefdevolle, maar heldere en duidelijke manier laten de Kronieken je niet alleen ervaren waar jouw pijnpunten zitten, maar vertellen ze je ook wat er vanuit zielsniveau nodig is om hier verandering in aan te brengen.

 

Een reading kan live en online.

 

Wil je zelf leren de Akasha kronieken te lezen check dan Online basiscursus – Activeer je zelfhelend vermogen vanuit de Akasha kronieken

Akasha consult - Akasha sparkles

Een Akasha reading duurt 2 uur.

Deze reading kan zowel live als online.

Het is ook mogelijk een Akasha reading te boeken met je partner, vriendin of familielid. Belangrijk is hierbij wel dat jullie een gezamenlijke vraag hebben die betrekking heeft op de relatie. 

De investering per Akasha reading is € 170,-.

Een Akasha reading met 2 personen kost € 240,-

Voor het maken van een afspraak stuur een WhatsApp naar:
06 3839 0623

Voor overige vragen ben ik telefonisch of per mail bereikbaar:  marije@akashasparkles.nl.

Meditatie Aarde - Kosmos