Angst voor tekort

Terwijl mijn klant haar jas aantrekt vraagt ze: “Hoe gaat het eigenlijk met de basiscursus die je nu aan het geven bent?”

“Uuuh die heb ik afgezegd”, antwoord ik. Mijn brein gaat als een razende te keer om ‘de basiscursus’ terug te halen in mijn systeem. Het voelt als heel ver weg, maar ze heeft gelijk. Ik zou nu bezig zijn met de derde editie van de basiscursus: Activeer je zelfhelend vermogen vanuit de Akasha kronieken.
Zelf deed zij mee aan de pilot groep, nu zes maanden geleden.

In die seconde van de Uuuh-twijfel laten mijn gidsen mij zien hoe deze vraag onderdeel is van de Akasha reading die mijn klant en ik net hebben afgerond, hoe de vraag onderdeel is van mijn eigen heling en hoe de vraag onderdeel is van het collectief. En dit laatste is nou precies waarom ik het ook met jou deel.

Ik ben razend enthousiast over mijn basiscursus: Activeer je zelfhelend vermogen vanuit de Akasha kronieken en de verdiepingscursus: Zelfheling vanuit de Akasha kronieken.

Zo enthousiast dat ik dit met iedereen wil delen.
Ik wil niks liever dan jou leren hoe jij contact kan maken met de ontelbare mogelijkheden vanuit het Akasha veld. En niet alleen om contact te maken met het Akasha veld, maar om jou daarmee ook te leren hoe jij je eigen heling kan activeren en ondersteunen. Want hoe gaaf is het dat jij dat zelf kan!

Het was voor mij dan ook heel logisch om de derde basisgroep te starten in november. December voelde niet goed, dan ben ik druk met alle feestelijkheden, dus november was perfect had ik bedacht.  

Ik negeerde voor het gemak mijn zeurende gevoel. Elke keer als het stemmetje kwam ‘klopt het wel?’ dan drukte ik dat resoluut weg.
Maar elke keer dat ik het steeds-irritanter-wordende-stemmetje wegdrukte, kwam ook het woord ‘geld’ omhoog. Onbewust ging ik mezelf steeds meer overtuigen: “Ik heb het geld nodig om mijn huur te betalen”. “Ik heb het recht om vanuit overvloed te leven”.
Elke keer dat het stemmetje kwam, ging ik het overtuigen vanuit mijn angst voor tekort.  

Toen ik dat zag en dat volledig tot me door liet dringen werd ik verdrietig.
Hoe meer ik dit verdriet ruimte gaf en durfde te voelen, hoe meer een oerkracht het in mijn over nam: Ik niet wil leven vanuit angst! Ik wil leven vanuit vertrouwen!

Dus moest ik een keus maken.

Ja ik had al aanmeldingen. EN mijn gevoel was heel duidelijk: de basiscursus in november klopt niet.

Ineens wist ik wat ik moest doen: Ik heb de derde basiscursus verzet naar januari, 17 januari 2024 om precies te zijn.

En dat voelt goed. Heel goed zelfs.

Ik wil  niet vanuit krapte leven en werken. Ik wil niet verkopen omdat ik bang ben om anders te kort te hebben.

Sterker nog: Ik heb twee geweldig programma’s gemaakt!
Twee geweldige programma’s waarvan het voelbaar is dat ze nog meer de wereld in mogen.

Allebei. Zowel de basiscursus als de verdiepingscursus.

Daar hoort geen krapte bij. Niet vanuit mij en niet vanuit de ander.

Dus heb ik de datum verzet. Ik wil deze – ze maken mij zo blij – programma’s alleen draaien als ik het ook echt van binnen voel.
En door de vraag van mijn klant voel ik dat nu weer door mijn hele lijf!

Ik voel dat ik er mega veel zin in heb om in januari de derde basiscursus te starten.

Om nog meer mensen, om jou, te leren te werken met de Akasha kronieken. Om jou te leren hoe jij de Akasha kronieken kan inzetten voor jouw zelfheling. Om jou daarmee de regie terug te geven over jouw eigen leven en jouw heling, zodat jij het zelf kan doen!
Hoe gaaf is dat?

En weet je: met het verzetten van de basiscursus stroomde de aanmeldingen voor 1 op 1 readings binnen.

Met dank aan het Universum.

Meer blogs

Teleurstelling alleen doen

“Ik wil gewoon een vraag stellen en antwoord krijgen”, zucht mijn klant.
Eerdere pogingen om de Akasha kronieken te leren lezen waren een teleurstelling geworden vertelde hij, toen hij vorig jaar, contact met mij zocht. In een groep wilde hij al helemaal niet meer…

...

Ainsley en Ekie

Ainsley en Ekie de eekhoorn speelden tussen de bloemen en
sprongen van boom naar boom. Het werd al laat en Ekie voelde zijn
buikje rommelen. Met behulp van hun vriendjes de vuurvliegjes
speurden ze de grond af naar vers…

...

Ik zweefde en viel

Vanaf het moment dat ik spiritueel wakker begon te worden, werd ik ook steeds gefrustreerder. Niet in eerste instantie. In eerste instantie zag ik alleen maar mogelijkheden en eenheid. Ik liep op een wolk. Het was magisch en zo voelde ik me ook…

...

Ultieme vrijheid

Zon! Ik loop naar buiten en neem adem diep in terwijl mijn huid de eerste zonnestralen van dit jaar in zich opnemen. Ik voel het gras onder mijn voeten, ik ruik de zoete geur van bloemetjes en ik verwonder mij over de gele citroenvlinders die speels om elkaar heen dartelen…

...

Meditatie Aarde - Kosmos