Energetische coaching

Leven vanuit verbinding

Energie is er altijd en overal. Bewust en onbewust. Alles is met elkaar verbonden, zelfs als je denkt dat het niet zo is.  

Energetische coaching is voor iedereen die bewust wilt leren werken met de vele energieën die ons dagelijks omringen en verbinden. Je leert welke invloed dit heeft op jouw afweersysteem en hoe je het kan herkennen. Daarnaast leer je hoe jij jezelf kan beschermen tegen externe energieën en hoe jij je eigen energie beter kan reguleren.  
Ik maak hierbij gebruik van technieken uit verschillende windstreken. Alle oefeningen zijn aangepast op jouw ontwikkelings- en gevoelsniveau.  
Energetische coaching helpt jou je zelfhelende vermogen te vergroten en te activeren. Dit zorgt voor meer energie in je dagelijks leven. Het maakt je een blijer en gelukkiger mens.   

Al veel therapie gehad? 
Ook mensen die al vele therapievormen hebben gehad, hebben baat bij energetische coaching.  
Een veel gehoord probleem is dat ze in hun hoofd wel weten wat ze moeten doen, maar dat hun lijf niet mee wilt. Dit komt vaak omdat ze ‘energetisch’ niet aanwezig zijn. Dit kan in lichte vorm zijn of in de vorm waarin mensen dissociëren en volledig naast hun lichaam leven.  

Tijdens de energetische coaching leer je niet alleen tools (want die heb je al genoeg) om beter contact met je lijf te maken, maar leer je ook te herkennen waar je energetische beschermlaag zit en hoe je deze terug kan halen. Pas als jij jouw energie volledig in je lijf weet te brengen, zullen alle eerdere therapieën en tools ‘aankomen’ in je lijf. In een volledig op jou aangepast programma, leer ik je contact te maken met je lichaam en los te komen van de angst en de overtuigingen die daar vaak mee gepaard gaan.   

Het vraagt van jou echter wel een liefdevolle doorzettingsvermogen en de wil om oude overtuigingen los te laten.  

Energetische coaching - Akasha Sparkles

Een consult duurt 2 uur.

Vraag naar de online mogelijkheden.

Investering per consult: € 170,-. 

Voor het maken van een afspraak stuur een WhatsApp naar:
06 3839 0623

Voor overige vragen ben ik telefonisch of per mail bereikbaar:  marije@akashasparkles.nl.

Meditatie Aarde - Kosmos