Ik zweefde en ik viel

Vanaf het moment dat ik spiritueel wakker begon te worden, werd ik ook steeds gefrustreerder.
Niet in eerste instantie. In eerste instantie zag ik alleen maar mogelijkheden en eenheid. Ik liep op een wolk. Het was magisch en zo voelde ik me ook. Alsof eindelijk al mijn ongeleefde potentieel eruit kon komen. Al die jaren had ik geweten dat het mogelijk was om me heel te voelen, één met Al wat is en toen dat eindelijk gebeurde kon ik ook letterlijk niet meer lopen en niet meer denken. Ik zweefde. Ik was liefde. Ik was… IK BEN. Zwevend tussen hemel en aarde, dwarrelde ik van de ene mooie ervaring naar de anderen. Dagen lang. Maanden lang. Ik zweefde en viel… Ik zweefde en viel harder …net zo lang totdat ik helemaal niet meer bij dat speciale gevoel kwam. Ik zweefde niet meer. Voor mijn gevoel viel ik alleen nog maar. Die prachtige ervaring leek ver weg en het was alsof het moment van spiritueel ontwaken alleen nog maar een herinnering was.

Ik was volledig in de war. “Hoe kan dit? Ik heb het gevoelt, ervaren, ik was. Hoe kan het dan dat ik daar niet meer bij kan?” Ik voelde me intens alleen en in de steek gelaten door mijn Meesters, mijn
gidsen, de wereld en iedereen die ik kende.
De frustratie trok mij dieper in mijn verhaal en overal waar ik kwam zocht en vond ik bevestiging van mijn overtuiging dat ik alleen was en het alleen moest doen. Daarnaast zag ik op bijeenkomsten met gelijkgestemde alleen mensen die wel ‘spiritueel ontwaakt’ waren, mensen die dingen zagen of wisten. Alles wat ik maar niet leek te kunnen en ik voelde me steeds gefrustreerder en kleiner
worden.

Begrijp me niet verkeerd. Ik bleef het wel proberen. Jaren lang elke keer weer, want diep van binnen voelde ik dat ik er iets van te leren had. Dus zetten ik elke keer mijn schouders er weer onder. Ik gaf het ogenschijnlijk een plekje en ging ik opnieuw de verdieping met mezelf aan. Tot het volgende moment van frustratie.

Dit begon te veranderen toen ik met de Akasha kronieken ging werken. Toen leerde ik pas echt als waarnemer te kijken. Ik was me al jaren bewust van mijzelf als ‘waarnemer’, maar door de Akasha kronieken ontdekte ik dat ik mezelf maar voor een deel waarnam. Toen ik die liefdevolle boodschap in zijn geheel kon ontvangen, zag ik dat ik:

Of vast zat in de emotie van het verhaal.
Of vast zat in mijn overtuiging die daar aan gekoppeld zat.
Of dat mijn aandacht werd opgeëist door een plek in mijn lijf waar ik alle energie had vastgezet.
Of is zat vast in een combinatie van het bovenstaande.

Het was altijd of, of, of.
Maar ik ben alles tegelijkertijd. En ineens zag ik het belang van de samenwerking tussen die verschillende lagen in mij. Samen zijn wij één. Ik ben een onbegrensd wezen met een beperkt fysiek lichaam. Mijn ziel heeft mij uitgekozen met AL-is wat er in mij huist.

En toen ik dat volledig tot me door liet dringen kwamen ook eindelijk die ‘spirituele’ ervaringen waar ik zo naar verlangde. Maar dit keer zweefde ik niet tussen hemel en aarde.
Ik sta nu als stralend middelpunt tussen hemel en aarde.

Wil jij ook het stralende middelpunt zijn?
Op 1 november start de basistraining: ‘Activeer je zelfhelend vermogen vanuit de Akasha kronieken’.

Voor meer informatie mail naar marije@akashasparkles.nl

Meer blogs

Teleurstelling alleen doen

“Ik wil gewoon een vraag stellen en antwoord krijgen”, zucht mijn klant.
Eerdere pogingen om de Akasha kronieken te leren lezen waren een teleurstelling geworden vertelde hij, toen hij vorig jaar, contact met mij zocht. In een groep wilde hij al helemaal niet meer…

...

Ainsley en Ekie

Ainsley en Ekie de eekhoorn speelden tussen de bloemen en
sprongen van boom naar boom. Het werd al laat en Ekie voelde zijn
buikje rommelen. Met behulp van hun vriendjes de vuurvliegjes
speurden ze de grond af naar vers…

...

Angst voor tekort

Terwijl mijn klant haar jas aantrekt vraagt ze: “Hoe gaat het eigenlijk met de basiscursus die je nu aan het geven bent?” “Uuuh die heb ik afgezegd”, antwoord ik. Mijn brein gaat als een razende te keer om ‘de basiscursus’ terug te halen in mijn systeem. Het voelt als heel ver weg…

...

Ultieme vrijheid

Zon! Ik loop naar buiten en neem adem diep in terwijl mijn huid de eerste zonnestralen van dit jaar in zich opnemen. Ik voel het gras onder mijn voeten, ik ruik de zoete geur van bloemetjes en ik verwonder mij over de gele citroenvlinders die speels om elkaar heen dartelen…

...

Meditatie Aarde - Kosmos