Lichtcode sessie

Waar wil jij jouw licht op laten schijnen?

Lichtcodes kunnen je helpen je persoonlijke trillingsfrequentie te verhogen. De trilling van de aarde is al jaren aan het verhogen. Deze verschuiving van 3D naar 5D zorgt dat er voor ons als mens, steeds meer informatie vrijkomt. Velen van ons moeten echter nog wennen aan de verfijnde trilling. Dit merken we aan (fysieke) ongemakken, oude patronen die de kop op steken, moeheid en zelfs depressie klachten. Deze verhoogde trilling vraagt ons om oude bagage los te laten.

We leven in een tijd van transformatie. Trauma’s, conditioneringen en blokkades krijgen in deze huidige tijd (sneller) de kans om los gelaten te worden.  Lichtcodes ondersteunen ons tijdens dit proces. In mijn Lichtcode sessies werk ik met 21 Lichtcodes. Elke Lichtcode is verbonden aan een ‘aards’ thema zoals bijvoorbeeld balans, vertrouwen of speelsheid. Allemaal hebben ze een diep helende werking op ons energetisch en fysieke lichaam, tegelijkertijd zijn ze licht, luchtig en vrolijk.

Alle Lichtcodes zijn ‘gedownload’ vanuit het 5D-veld door de kunstenares Nelleke de Noo. Met haar strakke en ervaren schildershand heeft ze, zonder meetinstrumenten, de vormen en thema’s laten ontstaan die bij haar door kwamen. De Lichtcodes kregen vorm vanuit haar enorme kennis van geometrie en basisvormen van de natuur, aarde en planeetlijnen. Ze zijn gemaakt vanuit de lichtheid en de liefde voor het leven en bevatten een enorme inspiratie en wijsheid van oude culturen voor de natuur en hun manier van denken over onszelf als mens zijn.

Tijdens een lichtcode sessie leer jij je te verbinden met dat deel in jezelf dat aandacht en heling nodig heeft.

Per sessie zal er 1 lichtcode centraal staan.

Een Lichtcode sessie duurt 2 uur.

Deze sessie vindt plaats in mijn praktijk te Sint-Michielsgestel. 

Het is tevens mogelijk om een initiatie te ontvangen op een Lichtcode Portret voor mensen, dieren, overleden dierbaren en kinderen.  

Een initiatie van een Lichtcode voor een bedrijf is afhankelijk van meerdere factoren en gaat altijd in overleg.  

Lichtcode sessie € 170-.

Voor het maken van een afspraak stuur en WhatsApp naar:
06 3839 0623

Voor overige vragen ben ik telefonisch of per mail bereikbaar:  marije@akashasparkles.nl.