Zacht en liefdevol

Zacht en liefdevol.  

Dat zijn de Akasha Kronieken voor mij.  

 

Herkenbaar. 

Helder en doortastend.  

Zuiver en oprecht.  

 

Niet wereldschokkend. Dwingend of hard.  

Ze zijn er om te helpen. 

Niet als medium om je dingen te vertellen die je nog niet wist.  

Maar als vriend die je wilt uitnodigen het donker te zien. 

 

Te erkennen en los te laten.  

Zacht en liefdevol. 

 

Meer blogs

Angst voor tekort

Terwijl mijn klant haar jas aantrekt vraagt ze: “Hoe gaat het eigenlijk met de basiscursus die je nu aan het geven bent?” “Uuuh die heb ik afgezegd”, antwoord ik. Mijn brein gaat als een razende te keer om ‘de basiscursus’ terug te halen in mijn systeem. Het voelt als heel ver weg…

...

Ik zweefde en viel

Vanaf het moment dat ik spiritueel wakker begon te worden, werd ik ook steeds gefrustreerder. Niet in eerste instantie. In eerste instantie zag ik alleen maar mogelijkheden en eenheid. Ik liep op een wolk. Het was magisch en zo voelde ik me ook…

...

Ultieme vrijheid

Zon! Ik loop naar buiten en neem adem diep in terwijl mijn huid de eerste zonnestralen van dit jaar in zich opnemen. Ik voel het gras onder mijn voeten, ik ruik de zoete geur van bloemetjes en ik verwonder mij over de gele citroenvlinders die speels om elkaar heen dartelen…

...

Als een slak

Als een slak kruipt mijn stem terug in mijn leven. Zachtjes, krakend en breekbaar. Nog onzeker en twijfelachtig. Steeds makkelijker, zekerder en langzaam op zijn doel af. Tegelijkertijd voel ik de verbondenheid met alles. Ik voel mijn opgezette klieren. Ik hoor het schrapen van mijn keel…

...

Meditatie Aarde - Kosmos